Printer Friendly Version УЧЕШЋЕ ПРИНЦА ЈУГОСЛАВИЈЕ МИХАИЛА КАРАЂОРЂЕВИЋА НА 6. МЕЂУНАРОДНОЈ ИЗЛОЖБИ ФОТОГРАФИЈА (6TH KOREA INTERNATIONAL PHOTO FESTIVAL 2019) У СЕУЛ АРТ ЦЕНТРУ @ 3 June 2019 08:49 AM

У Хангарам (Наngаram) музеју Сеул арт центра од 25. до 30. маја одржана је 6. Међународна изложба фотографија (6th Korea International Photo Festival 2019), под називом „Duration and Change”, на којој је своје радове изложио и принц Југославије Михаило Карађорђевић, почасни гост на изложби. Шест његових радова под заједничким називом „Београд и грбови”, у оквиру концепта „Мит времена“ представљено је у посебном делу изложбе.

Изложбу су 29. маја посетили амбасадор Зоран Казазовић и саветник Александар Ђорђевић, срели се са Михаилом Карађорђевићем, а затим заједно са њим имали краћи састанак са председником Сеул арт центра Ју Ин-теком. Састанку су присуствовали и Ђунга Јанг, уметничка директорка Сеул арт центра, Еуни Ан Олрар, галеристкиња из Galerie89 из Париза која је организовала учешће нашег уметника на изложби у Сеулу, Жил Бастијанели, кустос и сарадник М.Карађорђевића, као и Ким Јонг-бе, из YB Entertainment &Gallery.